Over Ons

 

Ik help jou weer in beweging. Dat doe ik door middel van zachte hands-on technieken zodat jij weer pijnvrij kan bewegen. Hallo, ik ben Jill Peeters

Ik ben een echt gevoelsmens, als je me vraagt een keuze te maken zal ik dat altijd op gevoel doen. Al heel jong wist ik dat hier iets mee wilde doen en dit verder wilde ontwikkelen. Osteopathie kwam op mijn pad.


We zijn ons vaak niet bewust van de ons lichaam totdat er ergens pijn ontstaat. Die pijn, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Tijdens een behandeling gaan we samen opzoek naar de oorzaak van jouw probleem.  

Als osteopaat zie ik het lichaam als een geheel en ik zie hoe al die delen met elkaar in verbinding staat en elkaar beïnvloeden.


Lichaam en geest hebben een verbinding met elkaar en daar maak ik gebruik van. Door verbinding te maken met je lichaam kom jij weer in contact met jezelf. 

Juist door zachte technieken te gebruiken kan ik je lichaam uitnodigen om tot de kern van de pijn te komen. Daardoor komt je lichaam weer in beweging.

Ik heb me gespecialiseerd in:

- Osteopathie bij baby's en kinderen
- Vrouwen

 

Hallo, ik ben Raymond Mertens.

In juni 2002 ben ik afgestudeerd als osteopaat aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent en in 2016 heb ik mijn Master Osteopathie aan de Dresden International University behaald. 

Na mijn studie ben ik meerdere jaren werkzaam geweest als osteopaat in een groepspraktijk voor osteopathie, voordat ik startte met mijn eigen praktijk Osteopathie in Duitsland. 

Ik ben  mijn osteopatische behandeling staan persoonlijke benadering, kwaliteit en professionaliteit voorop. 


Mijn loopbaan ben ik in 1991 als fysiotherapeut gestart. Hier heb ik veel mensen met orthopedische en neurologische klachten lokaal behandeld. 

Na verloop van tijd werd ik meer ge├»nteresseerd in het achterhalen en behandelen van de oorzaak van de klachten. Vandaar dat ik ook besloot om osteopathie te studeren aan een erkende opleiding voor osteopathie. 

Ik heb me gespecialiseerd  in:

- osteopathie bij baby's en kinderen
- kinderen met leerstoornissen-kijken/horen
- sportblessures3 belangrijke pijlers

Je klacht is vaak een signaal van het lichaam, niet het onderliggende probleem.
Je kunt niet herstellen in dezelfde omstandigheden als uw klachten zijn ontstaan.
De kleinste verandering maakt een groot verschil.