Over Ons

Wij helpen jou weer in beweging. Dat doe we door middel van zachte hands-on technieken, zodat jij weer pijnvrij kan bewegen.

Hallo, ik ben Jill Peeters

Ik ben een echt gevoelsmens.  Als je me vraagt een keuze te maken, zal ik dat altijd op basis van mijn gevoel doen. Al heel jong wist ik dat ik dit verder wilde ontwikkelen en zo kwam osteopathie op mijn pad.


We zijn ons vaak niet bewust van ons lichaam totdat er ergens pijn ontstaat. Die pijn, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Tijdens een behandeling gaan we samen opzoek naar de oorzaak van jouw probleem.  Juist door zachte technieken te gebruiken kan ik je lichaam uitnodigen om tot de kern van de pijn te komen. Daardoor komt je lichaam weer in beweging. 


Als osteopaat zie ik het lichaam als een geheel en ik zie hoe al die delen met elkaar in verbinding staat en elkaar beïnvloeden.


Lichaam en geest hebben een verbinding met elkaar en daar maak ik gebruik van. Door verbinding te maken met je lichaam kom jij weer in contact met jezelf. 


Ik heb me gespecialiseerd in:

- osteopathie bij baby's en kinderen
- osteopathie bij vrouwen

 

Hallo, ik ben Raymond Mertens.

Toen ik in 1991 als fysiotherapeut begon met werken behandelde ik mensen veelal lokaal. Omdat ik geïnteresseerd raakte in het achterhalen en behandelen van de oorzaak van de klachten besloot ik 1996 osteopaat te worden.

Die interesse zorgt er ook voor dat ik naast osteopathie verdiept heb in verschillende andere vakgebieden:

  • Ademhaling en mindfulness
  • Psychologie

 

Tijdens mijn osteopatische behandeling staat  persoonlijke benadering, kwaliteit en professionaliteit voorop. 

Dit doe ik doorgebruik te maken van mijn handen, maar ook door metingen de houding, de oogstand, de voetstand, de hartcoherentie en spierstatus met behulp van Applied Kinesiology. Zo kan ik jou precies laten zien waar de disbalans zich bevind in jou lichaam.

Mijn moto is:
"Het terug vinden van jou gezondheid belangrijker dan zoeken naar de ziekte. " 

Als we samen tot de kern van jou probleem komen, kunnen we dit oplossen en zal jou zelf herstellend vermogen je lichaam weer in balans brengen en houden.

Ik heb me gespecialiseerd  in:

- Osteopathie bij baby's en kinderen
- Kinderen met leerstoornissen-kijken/horen
- Sportblessures3 belangrijke pijlers

Je klacht is vaak een signaal van het lichaam, niet het onderliggende probleem.
Je kunt niet herstellen in dezelfde omstandigheden als uw klachten zijn ontstaan.
De kleinste verandering maakt een groot verschil.